Context menu in diagrams

Please use this forum to ask for a new feature or to change an existing feature.
Merci d'utiliser ce forum pour demander de nouvelles fonctionnalités ou la modification de fonctionnalités existantes.

Context menu in diagrams

Postby parodid » Mon 14 Dec 2015 09:06

Dear Mr. Pagès,

I'd only want to remark that when editing a diagram in MySQL definitions language, context menu contains disabled (but not grayed) Add attribute and Add Operation.
Only Edit attributes command works.
It would be very usefull, to have here the Add Column and Add Key commands, too.

Best regards.
Davide Parodi
SW Methodologies & Tools
Research & Technology
Centro Ricerche Fiat S.C.p.A.
parodid
 
Posts: 16
Joined: Mon 11 Mar 2013 13:44
Location: Orbassano, Turin, Piedmont, Italy

Re: Context menu in diagrams

Postby Bruno Pagès » Mon 14 Dec 2015 11:26

Dear Mr Parodi

You are right, the menu is the expected one in the browser proposing add column/key but it is invalid into a diagram

I will fix that

Thank you for the report

Best regards
ImageAuthor of Bouml
Bruno Pagès
 
Posts: 454
Joined: Mon 20 Feb 2012 08:23
Location: France

Re: Context menu in diagrams

Postby Bruno Pagès » Mon 14 Dec 2015 16:54

Dear Mr Parodi,

Please find in advance Bouml_6.9.2_setup.exe before I deliver the other packages soon

Best regards.
ImageAuthor of Bouml
Bruno Pagès
 
Posts: 454
Joined: Mon 20 Feb 2012 08:23
Location: France

Re: Context menu in diagrams

Postby Bruno Pagès » Tue 15 Dec 2015 16:13

The release release 6.9.2 is available

Best regards,

Bruno Pagès
ImageAuthor of Bouml
Bruno Pagès
 
Posts: 454
Joined: Mon 20 Feb 2012 08:23
Location: France


Return to Change requests / Demandes d'évolution

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests